“Detox & Refresh” – Step 2 – Ediţie de Vară

juice1A

21-27 August 2017 - 7 zile de Detoxifiere/Purificare, Regenerare & Vindecare la toate nivelurile fiinţei tale, în decorul fantastic al Munţilor Făgăraş, cei mai înalţi munţi din România!

Un altfel de Retreat de Sănătate - concept unic, creat de Dr. Adrian Petre (Medicină Holistică), în urma experienţelor de aproape 20 de ani din Medicină şi turism recreativ şi de vindecare. Cea mai bună combinaţie de terapii şi activităţi, în locuri "mai mult ca perfecte", cu cei mai buni profesionişti în domeniu!

LOCAŢIE: Aproape de Staţiunea Balneoclimaterică Sâmbăta (şi de Mănăstirea Brâncoveanu - Sâmbăta de Sus), la o altitudine de 800 m.

***349 km de Timişpara (4h 10' cu maşina) ***382 km de Arad (4h 25'), 244 km de Bucureşti (4h) ***252 km de Cluj (3h 20')

În decursul acestor 7 zile TE VEI DELECTA CU:

 • Alimentație vegetariană – alimente specifice anotimpului, doar ingrediente naturale. Se va trece gradual spre o alimentație cu vegetale crude și un procent tot mai mare de sucuri din legume și fructe (ultimele zile vor fi de "juicing" - cură doar cu sucuri naturale fresh & ultra-delicioase)

 • Terapii naturaleMasaj de relaxare & revitalizare + Acupunctură pentru relaxare, energizare și susținerea organelor cu rol major în detoxifiere + Moxibustie (aplicare de căldură pe anumite puncte de acupunctură)

6bbceeb25c227ffb157e7af1c655902f1

 • Remedii naturale - ceaiuri din plante medicinale, și suplimente din plante pentru detoxifiere și energizare

 • Mișcare fizică: Gimnastică în aer liber, în fiecare dimineață + exerciții simple de încărcare cu energie (Qi Gong, Dao Yin) + câteva trasee pe munte și excursii în împrejurimi (la obiectivele turistice importante: Transfăgărăşan, Lacul Bâlea, Mănăstirea Brâncoveanu, Izvorul şi Chilia Părintelui Arsenie Boca, Barajul Vidraru, etc. + trasee în zona Munţilor Făgăraş) + distracție în Parcul de Aventură Drăguş (pentru cei cu o condiție fizică corespunzătoare).
 • Prelegeri si workshop-uri despre "Wellness" și un Mod de Viață Sănătos - cu accent pe procesul de Detoxifiere și Regenerare Celulară
 • Proiecții video 
 • Câteva surprize

De-a lungul Retreat-ului VOM EVITA:

 • Fumatul – pentru a vă putea bucura din plin de beneficiile aerului tare de munte
 • Consumul de bauturi alcoolice – în schimb veți degusta sucuri naturale din fructe și legume care vă vor detoxifia, va vor regenera și revitaliza organele interne
 • Consumul de droguri – ele nefiind compatibile sub nici o formă cu un mod de viață sănătos

CAZAREA – e asigurata la o pensiune din zona Staţiunii Balneoclimaterice Sâmbăta, înconjurată de natură, prevăzută cu toate facilitățile pentru comfort: baie în cameră, apă caldă, LCD, minifrigider, wi-fi, balcon, parcare, etc.

Te rugăm să specifici dacă veți sta 2 persoane în cameră (sau 3 - există și posibilitatea cazării în camere cu 3 paturi), sau dacă doreşti să stai singur/ă în cameră (caz în care va trebui să achiți suplimentul de cameră dublă).
yin-yang-wave18572_212848858901027_1062287200_n

La începutul Retreat-ului fiecare din participanți va beneficia de o evaluare individuală a stării de sănătate, inclusiv prin metode din Medicina Orientală / Holistică (diagnostic conform Medicinei Chineze pe baza examinării pulsului și a limbii; iridologie / iris-diagnoză, etc.)

 

În cazul în care eşti în prezent sub medicație pentru diverse afecțiuni mai grave, te rugăm să ai la tine medicamentele necesare, pentru a evita apariția situațiilor critice! De asemenea, te rugăm să declari medicilor supervizori afecțiunile medicale importante de care suferi, pentru a putea beneficia de îndrumări personalizate în acord cu starea ta de sănătate.

CE SĂ AI LA TINE:

 • Echipament de munte (bocanci + bluză de corp pentru trasee + polar + haine groase + haine de ploaie impermeabile, eventual mănuşi + protecţie solară: bască, ochelari de soare)
 • Echipament sport (trening, adidași/teniși)
 • Costum de baie/plajă
 • Sticlă/recipient pentru apă de minim 1 litru - OBLIGATORIU!
 • Lanternă (cu baterii Duracell noi) - OBLIGATORIU!
 • Caiet/foi și pix (pentru notat)
 • Entuziasmul (iar dacă nu-l mai găseşti, o sa poţi să te aprovizionezi de acolo)

Poţi opta pentru următoarele variante de program:

 • Programul de 7 zile – conceput doar pentru durata şederii în Făgăraş
 • Programul de 21 zile – conceput pentru cele 7 zile în Făgăraş + 1 săptămână înainte + 1 săptămână după (vei primi programul detaliat, pentru toată perioada de 21 zile – de pregătire înainte de Retreat, şi de continuare a programului şi săptămâna de după – şi vei beneficia de asistenţă personalizată)

În taxa de participare sunt incluse:

 • cazarea (6 nopți),
 • 2 mese/zi (în zilele cu hrană solidă) + sucurile de fructe și legume + ceaiurile medicinale
 • consultația holistică inițială
 • tratamentele (masaj, acupunctură, moxibustie)
 • workshop-urile tematice
 • + restul activităților din cursul Retreat-ului.

Taxa NU include transportul spre și de la Sâmbăta.

CUM TE POŢI ÎNSCRIE?

1. Achitând taxa de participare prin transfer bancar (sau ordin de plată) în contul "Universal Healing Arts": RO44BTRLRONCRT0290124701 - la Banca Transilvania Timișoara. După ce ați efectuat plata te rugăm să trimiți (neapărat!) o confirmare prin sms la: 0745.601.116

Ai opțiunea să achiți un avans din taxa de participare (minim 500 RON - taxă nereturnabilă), urmând ca la începerea Retreat-ului să achiți restul sumei.

2. Personal (dacă eştiîn Timișoara) - luând legătura cu dr. Adrian Petre (organizatorul Retreat-ului) la tel. 0745.601.116.

Evenimentul pe Facebook îl poţi găsi aici: Detox & Refresh - Step 2

Dacă doreşti poţi vedea şi albumul foto din tabara Detox & Refresh - Step 1, din August 2015.

Pentru mai multe informații, taxă de participare și alte detalii - 0745.601.116 (dr. Adrian Petre)

fresh-juices

"Este de datoria noastră să menținem corpul într-o stare bună de sănătate, căci altfel nu vom putea să curățim lampa înțelepciunii și să ne păstrăm mintea puternică și limpede." ~ Buddha Siddharta Gautama

"Te rogi pentru o sănătate bună și pentru un corp care va fi puternic la bătrânețe. Foarte bine faci - însă mâncărurile tale bogate blochează răspunsurile zeilor și leagă mâinile lui Jupiter." ~ Persius (poet roman, 34 AD – 62 AD)

Comments are closed.