“Seminar de Medicină Orientală” – în Bucureşti

Universal Healing Arts continuă – în Bucureşti – seria de workshop-uri şi seminarii de Medicina Holistică / Integrativă.
1. “MEDICINA ORIENTALĂ: ACUPUNCTURA & ACUPUNCTURA COSMETICĂ”Seminar public.

Acupunctura e o parte din Medicina Tradiţională Chineză, o Artă şi Ştiinţă a Vindecării veche de peste 10.000 de ani – o Medicină care pune accentul pe cultivarea Sănătăţii, o Medicină care a susţinut vreme de milenii starea de sănătate a Orientului, unde longevitatea şi speranţa de viaţă au fost şi încă mai sunt printre cele mai ridicate.

Dr. Adrian Petre (din Timişoara), cu experienţă de 20 ani în Medicina Holistică, va susţine un seminar de prezentare generală a acestei Arte şi Ştiinţe Medicale, discutând despre aplicarea ei ca metodă de tratament (general – sau cosmetic) extrem de eficace, rapidă, extrem de relaxantă şi cu numeroase beneficii – o medicină care a trecut testul timpului, şi care se dovedeşte şi astăzi la fel de eficientă şi importantă.

Se va explica pentru care afecţiuni este recomandată (şi eficientă) Acupunctura,
se va discuta modul cum funcţionează (d.p.d.v. al Medicinei Tradiţionale Chineze şi al Medicinei Occidentale),
se vor pune în discuţie – şi se vor clarifica! – numeroasele mituri legate de Acupunctură (de ex. “acele dor!”, “e o terapie alternativă!”, “funcţionează doar dacă crezi în ea!”, “e placebo!” etc.)

Acupunctura este adesea superioară altor metode de tratament cu care suntem obişnuiţi, tocmai pentru că merge mai aproape de cauza problemei, nu are efecte secundare, nu e invazivă, susţine şi respectă forţa naturală de vindecare a organismului – iar efectul tratamentului e mult mai de durată decât multe din metodele alopate.

Dacă doreşti, în timpul seminarului poţi să probezi un ac de Acupunctură, sau poţi să te programezi pentru câteva şedinţe de tratament – la Acupunctură pentru afecţiuni generale, sau la Acupunctură pentru Reîntinerire Facială (Acupunctură Cosmetică) – pe parcursul următoarelor zile.

2. TRATAMENTE DE ACUPUNCTURĂ ŞI ACUPUNCTURĂ COSMETICĂ (“FACIAL REJUVENATION ACUPUNCTURE”)
În ultimii 20 de ani Acupunctura Cosmetică (“Facial Rejuvenation Acupuncture”, cum e denumită în America) a devenit tot mai populară în Occident – ea e “arma secretă de frumuseţe” a unor star-uri de la Hollywood: Charlize Theron, Demi Moore, Sandra Bullock, Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Madonna, Cher, Kym Kardashian – şi mulţi o preferă deja ca variantă mai sănătoasă şi mai “safe” de tratament cosmetic.

Şi pe bună dreptate. “Facial Rejuvenation Acupuncture” este mai mult decât o procedură cosmetică – e superioară altor metode prin faptul că reîntinereşte şi revitalizează faţa, în acelaşi timp echilibrând procesele fiziologice în întreg organismul.Căci frumuseţea naturală a feţei este, de fapt, o reflexie a stării de sănătate a întregului organism. Iar Acupunctura îmbunătăţeşte circulaţia Energiei (Qi / Chi), a sângelui şi a limfei în întreg corpul, inclusiv la nivelul feţei – şi astfel curgerea mai armonioasă a Chi-ului revitalizează faţa şi vindecă în același timp şi restul corpului.
Facial Rejuvenation Acupuncture – o metodă non-invazivă, relaxantă şi nedureroasă, fără efecte secundare:
– Stimulează producţia de colagen

– Tonifică şi hidratează pielea
– Închide porii
– Diminuează ridurile adânci
– Reduce/şterge liniile superficiale
– Zona din jurul ochilor devine mai luminoasă
– Echilibrează hormonal (în acnee)
O serie de şedinţe de tratament poate să dea înapoi între 5 şi 15 ani de pe faţă.
– nu există risc de desfigurare (ca în cazul chirurgiei)
– nu există risc de paralizie (ca în cazul toxinei botulinice)
– nu există timp de recuperare necesar
– nu trebuie evitată expunerea la soare (ca şi după peeling laser sau chimic)
– starea de sănătate se îmbunătăţeşte per ansamblu
– costurile sunt incomparabil mai mici, iar beneficiile mult mai mari.
Botox-ul şi chirurgia sunt deja depăşite, sunt de domeniul trecutului; aşa cum tot mai mulţi conştientizează în ziua de azi importanţa unei alimentaţii sănătoase, bazată pe vegetale integrale (“whole foods plant-based diet”), şi a evitării toxinelor din mediu, oamenii se vor îndrepta tot mai clar spre metode de tratament, inclusiv cosmetice, care să nu fie invazive sau toxice, şi care le vor reda frumuseţea naturală şi îi vor ajuta să devină mai sănătoşi, la toate nivelele.
 
3. CONSULTAŢII DE IRIDOLOGIE / IRIS-DIAGNOZĂ
În limita timpului disponibil, Dr. Adrian Petre va acorda consultaţii de Iridologie (însoţite de recomandări terapeutice, din punct de vedere al Medicinei Holistice).
 
***
Seminarul va fi susţinut de Dr. Adrian Petre (Timişoara) – care va prezenta din cunoştinţele şi experienţa sa practică de 20 de ani în Medicina Holistică: Acupunctură & Medicină Orientală, Fitoterapie (Medicina pe bază de Plante), Nutriţie, Iridologie, Homeopatie, Osteopatie, etc.
 
Seminarul va avea loc Vineri, 24 Noiembrie, la ora 19:30.
Programările la Acupunctură sau Iris-diagnoză se vor face pentru datele de 23-26 Noiembrie.
Locaţia conferinţei se va comunica ulterior – în funcţie de numărul de persoane înscrise.
 
CUM TE POŢI ÎNSCRIE?
 
În primul rând completează Formularul de înscriere (aici vei găsi şi detalii despre costul consultaţiilor şi tratamentelor).
 
1. Apoi te rugăm să trimiți o confirmare prin SMS la 0745.601.116 sau 0725.178.468.
 
2. În Bucureşti, ne poţi contacta la telefon: 0725.178.468 – te poţi înscrie şi poţi achita direct taxa pentru  consultaţie.
 
Locurile sunt limitate – cei înscrişi au prioritate în ordinea completării fişei de înscriere.
 
Pentru mai multe informaţii:
 
0725.178.468 (în Bucureşti) sau
0745.601.116 (dr. Adrian Petre – Timişoara)
 
Te aşteptăm cu drag!

Comments are closed.