“Detox & Refresh” (XI) – “O Toamnă de Poveste”

DETOX & REFRESH (Ediţia XI) – “O Toamnă de Poveste” 24-27 OCTOMBRIE 2019: 4 zile de Relaxare, Detoxifiere, Purificare și Regenerare în peisaje de poveste din Parcul Natural Apuseni & Muntii Trascău.

*****
Retrage-te pentru 4 zile (sau mai puțin, dacă nu poți sta pe toata perioada) într-o locație cu o încărcătură spirituală deosebită,
un tărâm de basm, înconjurat de munți din toate părțile,
mai altfel decât locurile pe care le-ai vizitat până acum,
pentru a te purifica la toate nivelurile:
* fizic: prin alimentație sănătoasă (cea mai gustoasa mâncare!), sucuri fresh de cea mai bună calitate (cum îți garantăm că n-ai mai gustat până acum!), ceaiuri din plante medicinale, apă curată și aer pur de munte
* la nivel energetic: prin exerciții energetice: Tai Chi Chuan, QiGong, DaoYin, etc , plus vibrația unor locuri curate din natura splendidă a României
* la nivel mental & spiritual: prin vizitarea unor mănăstiri de basm, mai puțin cunoscute, însă deosebit de frumoase și cu o vibrație foarte înaltă.

Întreaga zonă – și în special obiectivele pe care le vom vizita – e de o încărcătură energetică și spirituală deosebită… ținuturile sunt ca un tărâm de basm, în care vei simți că timpul trece altfel, și la întoarcere vei fi o altă persoană, schimbată mult în bine.
Locație: Sub Piatră – intr-o căldare înconjurată de munți, la o altitudine de 550-600m – ***263km de Timișoara / 4h23′ cu mașina ***260km de Arad / 4hr15′ cu mașina ***448km de Bucureşti / 6h18′ cu maşina ***84km de Cluj / 1h38′ cu mașina ***52km de Turda / 1h10′ cu mașina ***169km de Sibiu / 2h35′ cu mașina.

În decursul acestor 4 zile TE VEI BUCURA DE:

autumn-fruit

 • Alimentație vegetariană – alimente specifice anotimpului, doar ingrediente 100% naturale. Vom include și rețete din crudități vegetale și un procent tot mai mare de sucuri din legume și fructe.

massage 1

 • Medicină naturalăMasaj de relaxare & revitalizare + Acupunctură pentru relaxare, energizare și susținerea organelor cu rol major în detoxifiere + Moxibustie (aplicare de căldură pe anumite puncte de acupunctură) + Tehnici de eliberare și echilibrare emoțională.

6bbceeb25c227ffb157e7af1c655902f1

 • Remedii naturale – ceaiuri calde (atât de importante în sezonul rece!) din plante medicinale, și suplimente din plante pentru detoxifiere și energizare

 • Mișcare fizică: Gimnastică în aer liber, în fiecare dimineață + tehnici de încărcare cu energie (Qi Gong, Dao Yin) + câteva trasee pe munte și excursii în împrejurimi, la obiectivele turistice importante: Mănăstirea Sub Piatră, Peștera Huda lui Papară (legată de legende despre Zalmoxis), Vânătările Ponorului, etc. + un traseu-surpriză din munții Apuseni, mai puțin cunoscut și vizitat)
 • Prelegeri si workshop-uri pe teme din Medicina Naturală, pentru cultivarea unui Mod de Viață Sănătos – cu accent pe procesul de Detoxifiere și Regenerare Celulară
 • Proiecții video 
 • Câteva surprize!

De-a lungul Retreat-ului SE VOR EVITA:

 • Fumatul – pentru a te putea bucura din plin de beneficiile aerului tare de munte
 • Consumul de bauturi alcoolice – în schimb vi degusta sucuri naturale din fructe și legume care te vor detoxifia, îți vor regenera și revitaliza organele interne
 • Consumul de droguri – ele nefiind compatibile sub nici o formă cu un mod de viață sănătos

CAZAREA – va fi asigurata la o pensiune de 3 stele, prevăzută cu toate facilitățile pentru comfort: baie în cameră, apă caldă, televizor, parcare, sală de conferințe, piscină exterioară încălzită, etc.

Te rugăm să specifici dacă veți sta 2 persoane în cameră (sau 3 – există și posibilitatea cazării în camere cu 3 paturi), sau dacă dorești să sti singur/ă în cameră (caz în care va trebui să achiți suplimentul de cameră dublă).

8572_212848858901027_1062287200_nLa începutulyin-yang-wave1 Retreat-ului fiecare participant va beneficia de o evaluare individuală a stării de sănătate, și prin metode din Medicina Orientală (diagnostic cf. Medicinei Chineze cu examen puls & limbă, Iridologie, etc.

În cazul în care sunteți în prezent sub medicație pentru diverse afecțiuni mai grave, te rugăm să ai la tine medicamentele necesare, pentru a evita apariția situațiilor critice! 

De asemenea, te rugăm să declari medicilor supervizori afecțiunile medicale importante de care suferi, pentru a putea beneficia de îndrumări personalizate în acord cu starea ta de sănătate.

CE SĂ AI LA TINE:

 • Echipament de munte (bocanci, bluză de corp pentru trasee, polar, haine groase, haină de ploaie impermeabilă, căciulă, mănuşi, protecţie solară: bască, ochelari de soare)
 • Echipament sport (trening, adidași/teniși)
 • Sticlă/recipient pentru apă – OBLIGATORIU!
 • Lanternă (cu baterii Duracell noi) – OBLIGATORIU!
 • Termos pentru ceaiuri – se recomandă
 • Caiet/foi și pix (pentru notat)

În taxa de participare sunt incluse:

 • cazarea (3 nopți),
 • mesele zilnice + sucurile de fructe și legume + ceaiurile medicinale
 • consultația holistică inițială
 • tratamentele (masaj, acupunctură, moxibustie)
 • workshop-urile tematice
 • + restul activităților din cursul Retreat-ului.

Taxa NU include transportul spre și de la Sub Piatră.

CUM TE POȚI ÎNSCRIE?

1. Achitând taxa de participare prin transfer bancar (sau ordin de plată) în contul “Universal Healing Arts”: RO44BTRLRONCRT0290124701 – la Banca Transilvania Timișoara. După ce ați efectuat plata te rugăm să trimiți o confirmare prin email la: dr.adrianpetre@gmail.com

Ai opțiunea să achiți un avans din taxa de participare (minim 500 RONtaxă nereturnabilă), urmând ca la începerea Retreat-ului să achiți restul sumei.

2. Personal (dacă ești în Timișoara) – luând legătura cu dr. Adrian Petre (organizatorul Retreat-ului) la tel. 0745.601.116.

Evenimentul pe Facebook îl poţi găsi aici: Detox & Refresh (IX) – O Toamnă de Poveste .

Dacă dorești poţi vedea şi ALBUMUL FOTO din a doua tabara Detox & Refresh – Ediţie de Toamnă, din Octombrie 2015.

Pentru mai multe informații, taxă de participare și alte detalii – 0745.601.116 (dr. Adrian Petre)

fresh-juices

“Este de datoria noastră să menținem corpul într-o stare bună de sănătate, căci altfel nu vom putea să curățim lampa înțelepciunii și să ne păstrăm mintea puternică și limpede.” ~ Buddha Siddharta Gautama

“Te rogi pentru o sănătate bună și pentru un corp care va fi puternic la bătrânețe. Foarte bine faci – însă mâncărurile tale bogate blochează răspunsurile zeilor și leagă mâinile lui Jupiter.” ~ Persius (poet roman, 34 AD – 62 AD)

 

Comments are closed.