Mărturii “D.&R.” Step 1

MĂRTURII “DETOX & REFRESH” – STEP 1

Urcând prin Christmas Land

ANDREEA B. – 29 ani, Turda

“Totul a fost foarte foarte nemaipomenit.

Totul bine organizat şi bine gândit. A fost o experienţă frumoasă şi de neuitat, aş mai face-o de 1000 de ori, o să o recomand la toţi.

Nu voi uita niciodată această experienţă, am învăţat multe lucruri de la persoane cu experienţă, persoane frumoase atât interior cât şi exterior, îmi voi aminti cu drag de toţi.

Locul acesta este nemaipomenit de frumos şi de relaxant, şi aerul foarte curat.

Recomand tuturor această frumoasă, sănătoasă şi extraordinară experienţă.

Vă mulţumesc mult şi nu vă voi uita niciodată.

Cu drag, Andreea din Australia.” (30.08.2015)

***

DORALINA F. – 42 ani, Timişoara

“Tabăra “Detox & Refresh” vine ca o pledoarie pentru o viaţă frumoasă – care fără sănătate e imposibilă. Completaţi un chestionar şi veţi afla că aproape oricare are nevoie de detox… Cei care aveţi deja noţiuni teoretice sunteţi avantajaţi dar nu uitaţi: între “a şti” şi “a face” e o diferenţă…

Această tabără îţi dă un start excelent spre reconfigurarea opţiunilor de alimentaţie şi de stil de viaţă.

În cadrul superb al Retezaţilor, sub atenta îndrumare a dr. Petre se exersează deprinderi sănătoase, se fac mişcare, masaj, acupunctură, relaxare… şi se asigură corpului hrană adevărată. Aromele, gusturile şi culorile fructelor şi legumelor folosite în detox trebuie experimentate!

Ce aveţi de pierdut dacă nu participaţi? Perpetuarea unui stil de viaţă ce nu vă serveşte.

Ce aveţi de câştigat? O experienţă unică, în care organizatorii se implică total pentru a contribui la o lume mai sănătoasă, mai relaxată, mai veselă.” (30.08.2015)

***

SEBASTIAN S. – 23 ani, Timişoara

“Pentru mine această tabără a fost o experienţă plăcută şi relaxantă.

Am primit multe informaţii utile pentru a menţine sănătatea corpului, atât printr-o alimentaţie corectă, cât şi prin exerciţii fizice şi energetice.

Tratamentul prin acupunctură a fost foarte eficient.

Vremea pe parcursul celor cinci zile a fost foarte favorabilă; zilele însorite au fost propice drumeţiilor. Graţie condiţiilor meteorologice, traseul spre vârful Retezat a fost deosebit de plăcut.

Recomand cu încredere această tabără, oricui este interesat să descopere mai multe despre un stil de viaţă sănătos, indiferent de vârstă.”  (30.08.2015)

***

TAMARA S. – 51 ani, Timişoara

“Deconectare, reîncărcare şi reactivare – asta e concentrat ce am trăit în aceste zile. Am reînvăţat apropierea de natural şi natură, de simplitate şi esenţă.

Recomand oricui, de orice vârstă şi profesie, dar mai ales celor maturi cu ocupaţii sedentare şi stresante, să “abordeze” câte o cură de acest gen de câteva ori pe an!” (30.08.2015)

***

DAN S. – 52 Ani, Timişoara

“Având un program bine conceput şi desfăşurat în mijlocul naturii, această tabără mi-a oferit o deconectare de la stress-ul cotidian, energizare şi reconectare la simplitatea naturii.

Recomand tuturor taberele organizate de Universal Healing Arts, în special celor care desfăşoară activităţi sedentare şi/sau stressante.” (30.08.2015)

***

Comments are closed.