Mărturii “Detox&Refresh” – August 2016

CÂTEVA MĂRTURII DIN RETREAT-UL “DETOX & REFRESH” – STEP 2 (AUGUST 2016)

imag8375

ŞTEFAN M. – 37 ani, Luxemburg

“A fost o experienţă foarte instructivă şi plăcută, 7 zile petrecute cu folos pe termen lung, în special datorită motivaţiei şi entuziasmului în a urma un mod de viaţă mai sănătos şi echilibrat. Am aflat o mulţime de informaţii utile, mi-am completat şi clarificat cunoştinţele deţinute dinainte, am văzut o serie de exemple şi reţete sănătoase şi gustoase şi mai ales am pus în practică, la modul zilnic şi continuu, lucruri despre care ştiam că sunt bune şi utile (alimentaţie crudă, hrană vie, smoothie-uri delicioase, sucuri proaspete din legume şi fructe, plimbări în aer liber, hiking, acupunctură, masaj, aer curat, locuri frumoase, apă de izvor, o atmosferă destinsă şi primitoare, un grup de oameni faini şi pozitivi).

Mi-a plăcut în mod deosebit urcuşul pe Retezat, care mi-a dat poftă să descopăr cât mai mulţi din munţii noştri. Şi am descoperit un nou mod de petrecere a concediului, mult mai instructiv, util şi binefăcător, pe multiple planuri… Îmi doresc să repet experienţa şi în anii viitori, eventual şi în alte locaţii / anotimpuri…

Mulţumesc şi pe această cale lui Adrian şi Dianei pentru tot ce au făcut ca să fie o experienţă reuşită şi plăcută, ştiu că nu le-a fost uşor. Sper să continue să organzeze astfel de tabere şi să reuşesc să particip şi anii viitori. Motivaţia şi energia cu care plec de aici sunt cel mai mare câştig…

Sănătate tuturor şi să ne revedem cu bine!”

***

IOANA B. – 58 ani, Bucureşti

“Am plecat în această tabără cu gândul la acupunctură. Nu am beneficiat niciodată şi eram curioasă.

Am plecat cu dorul de a urca pe munte.

Am plecat cu gândul să mai dau nişte kg jos.

Când am început această tabără am văzut cum se pot îmbina foarte bine sucurile de fructe şi legume cu mersul pe munte. Cu cât beam mai multe sucuri cu atât aveam mai multă energie să urc pe munte.

Mă dureau genunchii (după prima urcare pe munte), dar seara am primit acupunctură, şi în serile următoare şi masaj! Răsfăţ în toată regula!!

Mă simt minunat la sfârşitul taberei!!! Mă simt energică, plină de viaţă, nu mai simt nici o durere în corp, zbor ce mai!!!!

S-a sfârşit cu foc de tabără!!!

Recomand cu toată inima Tabăra “Detox & Refresh”.

Mulţumesc din suflet organizatorului!!!”

***

BOGDAN P. – 32 ani, Bucureşti

“A fost o tabără plăcută şi interesantă, am aflat lucruri noi privind prepararea şi combinarea alimentelor care se vor transpune într-o creştere a nivelului de calitate a hrănirii şi a vieţii.

Totodată, mi-a plăcut foarte mult atât workshopul de prezentare a Superalimentelor cât şi filmele care mi-au schimbat modul de reprezentare mentală a modului de alegere şi consumare a alimentelor.

Drumeţia pe vârful Retezat a fost extraordinară, revigorantă, în care s-a simţit foarte profund contactul cu natura, aerul curat şi peisajele superbe.

Mi-a plăcut foarte mult şi pensiunea, servirea, acupunctura şi masajul.

Mulţumesc mult pentru această tabără.”

***

CAMELIA & FLORIN T. – 46 & 47 ani, Timişoara

“Experienţa avută în tabăra de detox a fost una de neuitat. Faptul că am învăţat lucruri noi, am întâlnit oameni pentru care alimentaţia vegană şi raw-vegană este de mult un stil de viaţă, a fost de mare ajutor pentru noi.

Drumeţiile pe munte pe care le-am făcut, în condiţiile unui efort susţinut, ne-au ajutat să conştientizăm faptul că şi cu o alimentaţie raw vegană poţi ajunge “în vârf”. Şedinţele de acupunctură şi masaj ne-au răsfăţat, completând într-un mod extraordinar pachetul de beneficii ale acestei tabere.

Avalanşă de informaţii în acest domeniu neexplorat de noi până acum, ambalată în decorul natural de poveste de la Râuşor ne va face, cu siguranţă, să revenim şi la anul.”

***

imag7926

Comments are closed.