Mărturii “Energy Retreat” – Iunie 2017

***

DOINA C. – 59 ani, Timişoara

“O tabără condusă cu artă de un medic pasionat.

Un grup plăcut.

O vacanţă foarte benefică din care plecăm acasă simţindu-mă cât se poate de bine.

O experienţă vegetariană foarte folositoare.”

TAMARA S. – 53 ani, Timişoara

“Acesta a fost al şaselea retreat pentru noi. Cel mai bun de până acum 🙂 A întrecut aşteptările şi aşa e de fiecare dată, de aceea abia aşteptăm următorul!

Deconectarea de oraş, de zgomot şi praf, de activităţile noastre de rutină, de obiceiurile nu întotdeauna cele mai bune (pentru că descoperim de fiecare dată că mai este destul de îmbunătăţit 🙂 ). Muzica simplă şi profundă a naturii: râul ce curge, păsărelele care ciripesc cu veselie, acea linişte de nedescris pe care o întâlneşti în adâncul pădurii, pacea nemărginită a brazilor înalţi şi maiestuoşi. Timpul curge altfel, toate devin neimportante, eşti doar tu cu tine, re regăseşti…

Bucuria de a întâlni şi alţi oameni ce doresc acelaşi lucru, acea evadare din cotidian, de a împărţi momente magice împreună.

Mulţumesc!”

DAN S. – 54 ani, Timişoara

“Organizată în minunaţii munţi Făgăraş, tabăra a depăşit aşteptările mele. Timpul petrecut în natură, mişcarea fizică, relaxarea împreună cu celelalte activităţi au constituit un remediu foarte eficient împotriva stress-ului şi oboselii acumulate în activitatea tumultuoasă şi zgomotoasă a oraşului.

Aştept cu nerăbdare următoarea tabără.

Mulţumesc domnului doctor Adrian Petre pentru efortul depus în organizare şi îl felicit pentru inspiraţia alegerii locaţiei.”

***

 

Comments are closed.