Mărturii R.R. – Iunie 2016

MĂRTURII RETREAT REVITALIZARE (IUNIE 2016)

IMAG0190a

MARCEL S. – 50 ani, Craiova

“Întotdeauna când este vorba de o acţiune este vorba de un om, de energia acelui om, de experienţa şi dăruirea pentru ceea ce face. Această acţiune coordonată de Adrian este din nou pentru mine o ocazie de a mă pune în rezonanţă cu natura, cu mişcarea şi cu cunoaşterea sub bagheta magică a lui Adrian care nu a precupeţit nici un strop de energie pentru a ajuta, susţine şi încuraja pe cei care aveau nevoie de aceasta în cadrul aspectului fizic sau psihic.

Mulţumesc pentru modul în care a planificat şi îndrumat fiecare activitate. Cea de doctor, unde cu priceperea lui ne-a tratat şi îndrumat pe toţi. Cea de susţinător al programelor de detox la care a participat fizic şi cu toată cunoaşterea de a ne susţine pe o cale a însănătoşirii. Cea de ghid turistic, de unde se vede experienţa vastă şi călătoriile fizice şi psihice. Cea de om cu o energie plăcută, caldă, iubitoare.

Mulţumesc.”

***

CRISTIAN C. – 37 ani, Timişoara

” ‘Ritm şi Aventură’

Dacă te gândeşti la un râu de munte care curge în cascade line peste pietre, la păşunile alpine cu flori galbene şi miros de cimbrişor, la pădurile de brazi sfinţi ca o biserică, care plâng cu răşină, la peşteri precum nişte cetăţi de piatră unde inima ta este una cu inima Pământului, atunci simţi că trăieşti cu adevărat! Sunt câteva dintre amintirile frumoase din cele câteva zile petrecute în Apuseni. Aventura aceasta a fost o călătorie într-o altă lume, făcută în ritmul natural al fiecăruia, într-o atmosferă de apropiere sufletească sinceră, pentru ca într-un final să ne regăsim mai sănătoşi, mai încrezători şi mai fericiţi! Vindecarea a fost nu doar fizică ci a fost o depăşire a unor limite mentale şi, de ce nu, a fost şi o mare bucurie a sufletului!

Mulţumesc pentru tot!”

***

GINA V. – 52 ani, Timişoara

“Îmi doream de ceva timp să particip la un astfel de Retreat doar că programul meu se suprapunea peste perioadele planificate de dr. Adrian.

Am ajuns aici după o lună de efort susţinut şi simţeam că e extrem de important pentru mine să mă pot echilibra energetic.

Au fost doar trei zile şi jumătate însă rezultatele au fost vizibile rapid.

De la sucuri de fructe şi legume, mâncare vegetariană, şedinţe de masaj, acupunctură, exerciţii fizice, apă cu lămâie şi drumeţii prin locuri incredibil de frumoase, totul a fost revitalizant. 🙂

A fost prima mea experienţă şi primii mei bocanci pentru drumeţii la munte.

Nu mi-am imaginat că voi reuşi să parcurg aproximativ 14 km susţinut şi cu un astfel de grad de dificultate; ce bine că nu am ştiut! Mulţumesc Adi pentru încurajări!”

IMAG7277a

MIHAELA I. – 42 ani, Timişoara

“Cuvintele sunt prea sărace pentru a descrie o astfel de experienţă.

Oboseala împletită cu bucuria au făcut din drumeţii experienţe unice.

Timpul (soare, ceaţă, ploaie) parcă a fost ales cum nu se putea mai bine pentru noi.

O mini vacanţă reuşită, alături de persoane în preajma cărora zâmbetul devine un obicei.”

***

TAMARA S. – 51 ani, Timişoara

“Pentru mine, tabăra de revitalizare din iunie 2016 este a cincea din cele organizate de domnul dr. Adrian Petre.

Deci nu a fost o surpriză, ci un eveniment mult aşteptat 🙂

Am continuat la ceea ce a început anul trecut in iunie, adică formarea unor obiceiuri sănătoase noi şi întărirea celor deja deprinse din taberele anterioare. De exemplu, acum un an am renunţat la cafea constatând ulterior că mă simt mai bine ca înainte şi nu mai am acea dorinţă irezistibilă de cofeină în special dimineaţa şi după prânz 🙂 De asemenea apa cu lamâie la prima oră, sucurile de portocale şi grapefruit 🙂

O parte importantă a acestei tabere este muntele şi excursiile organizate de domnul dr. Adrian Petre, un mare iubitor şi cunoscător al munţilor din România şi nu numai!

Părerea mea este că această combinaţie între alimentaţie corectă, informare, mişcare şi excursii montane (nu doar simple plimbări) face ca aceste tabere să fie unice şi nepreţuite !

Abia aştept următorul eveniment 🙂 ”

***

DAN S. – 52 ani, Timişoara

Particip la cea de-a patra tabără de acest fel, organizată de Universal Healing Arts.

Drumeţii, aer curat, tratamente, masaj, expunere cu privire la alimentaţia sănătoasă –  toate integrate în decursul celor 4 zile. O experienţă de neuitat pe care o recomand tuturor celor care doresc câteva zile de relaxare şi deconectare de la ritmul vieţii moderne.

Aştept cu nerăbdare următorul retreat!”

***

DIANA N. – 38 ani, Bucureşti

“Un retreat minunat alături de oameni minunaţi.

Am văzut împreună locuri inedite din munţii Apuseni unde mă aflu pentru prima oară şi pe care i-am descoperit cu uimire şi bucurie.

M-a bucurat foarte mult sprijinul oferit de întreaga echipă pe parcursul desfăşurării activităţilor comune.

Şedinţele de acupunctură au fost o adevărată binecuvântare! Mulţumesc!”

 IMAG0310a

*********

Comments are closed.