Rejuvenation Retreat – 2022

“Vitalitatea şi frumuseţea sunt daruri ale Naturii pentru cei care trăiesc în armonie cu legile Ei.”  
( Leonardo da Vinci )

REJUVENATION RETREAT: 24-28 August 2022

Universal Healing Arts organizeaza al 12-lea “Holistic Health Retreat

– Retreat de Reintinerire / Anti-Aging –

Retrage-te pentru 5 zile – 24-28 August – în mijlocul Naturii, la 1200 m altitudine, într-un loc deosebit din Parcul Național Retezat, pentru a participa la un program de Vindecare, Relaxare, Energizare, Detoxifiere/Purificare și Armonizare cu Natura.

***
Pe langa activitatile si terapiile specifice si altor Retreat-uri marca “Universal Healing Arts”, focusul va fi de data aceasta pe tema “ANTI-AGING”: informatii teoretice si practice extrem de utile pentru a preveni efectele trecerii timpului – sfaturi, tehnici si date care te vor ajuta sa ramai tanar/a, sa atingi varste inaintate pastrandu-ti tineretea si evitand bolile cronice sau degenerative, atat de comune pentru marea majoritatea oamenilor de varsta a 2-a si a 3-a.

***

Locație: Râușor/Retezat, în Parcul Național Apuseni.

Harta Tm-Rausor

Sarmi-Rausor

Buc-Rausor

În timpul acestor 5 zile, “ÎŢI VEI REÎNCĂRCA BATERIILE” CU:

 • Alimentaţie Vegetariană – alimente specifice sezonului, doar ingrediente 100% naturale. Te vei bucura şi de alimente vegetale crude, şi te vei delecta cu delicioasele sucuri naturale din fructe şi legume

 • Terapii NaturaleMasaj de Relaxare & Revitalizare + Acupunctură pentru Relaxare, Energizare şi Reechilibrare Energetică + Moxibustie (aplicarea de căldură pe anumite puncte de Acupunctură)

bigstock-Cup-of-tea-and-mint-on-a-woode-45765625a

 • Remedii Naturale – ceaiuri calde din plante medicinale + suplimente nutritive şi plante pentru Energizare şi Revitalizare

 • Exerciţii Fizice: Mişcare în aer liber, în fiecare dimineaţă + Exerciţii simple de încărcare cu energie (Chi Kung & Dao Yin) + âteva trasee pe munte și excursii în Parcul Național Retezat (la obiectivele turistice importante: Cetatea și Mănăstirea Colț, Barajul și Lacul Gura Apei + trasee din apropierea Masivului Retezat)
 • Prelegeri şi Workshop-uri despre “Wellness” și un Mod de Viață Sănătos – cu accent pe procesele de Energizare, Revitalizare şi Regenerare Celulară 
 • Proiectii video tematice
 • Câteva surprize.

De-a lungul Retreat-ului SE VOR EVITA:

 • Fumatul – pentru a te putea bucura din plin de beneficiile aerului tare de munte
 • Consumul de bauturi alcoolice – în schimb vei degusta sucuri naturale din fructe care te vor detoxifia, îți vor regenera și revitaliza organele interne
 • Consumul de droguri – ele nefiind compatibile sub nici o formă cu un mod de viață sănătos

CAZAREA – va fi asigurata la o pensiune rustică de 3 stele din Râușor-Retezat, prevăzută cu toate facilitățile pentru comfort: baie în cameră, apă caldă, televizor, parcare.

Te rugăm să specifici dacă veți sta 2 persoane în cameră (sau 3 – există și posibilitatea cazării în camere cu 3 paturi), sau dacă dorești să stai singur/ă în cameră (caz in care va trebui să achiți suplimentul de cameră dublă).

8572_212848858901027_1062287200_n

La începutul Retreat-ului fiecare din participanți va beneficia de o evaluare individuală a stării de sănătate, inclusiv prin metode din Medicina Orientală / Holistică (diagnostic conform Medicinei Chineze pe baza examinării pulsului și a limbii, Iridologie / Iris-Diagnoză, etc.)

yin-yang-wave1

În cazul în care ești în prezent sub medicație pentru diverse afecțiuni mai grave, te rugăm să ai la tine medicamentele necesare, pentru a evita apariția situațiilor critice! De asemenea, te rugăm să declari medicilor supervizori afecțiunile medicale importante de care suferi, pentru a putea beneficia de îndrumări personalizate în acord cu starea ta de sănătate.

CE SĂ AI LA TINE:

 • Echipament de munte (bocanci, bluză de corp pentru trasee, polar, haine groase, haine de ploaie impermeabile, căciulă, mănuşi, protecţie solară: bască, ochelari de soare) 
 • Echipament sport (trening, adidași)
 • Sticlă/recipient pentru apă – OBLIGATORIU!
 • Lanternă (cu baterii Duracell noi) – OBLIGATORIU!
 • Caiet/foi și pix (pentru notat)

În taxa de participare sunt incluse:

 • cazarea (4 nopți),
 • 2 mese/zi + sucurile de fructe + ceaiurile medicinale
 • consultația holistică inițială
 • tratamentele (acupunctură, moxibustie)
 • workshop-urile tematice
 • + restul activităților din cursul Retreat-ului.

Taxa NU include transportul spre și de la Râușor.

CUM TE POȚI ÎNSCRIE?

1. Achitând taxa de participare (pana cel tarziu 19 August!) prin transfer bancar (sau ordin de plată) în contul “Universal Healing Arts”: RO44BTRLRONCRT0290124701 – la Banca Transilvania Timișoara. După ce ai efectuat plata te rugăm să trimiți o confirmare prin email la: dr.adrianpetre@gmail.com

Ai opțiunea să achiți un avans din taxa de participare (minim 500 RONtaxă nereturnabilă), urmând ca la începerea Retreat-ului să achiți restul sumei.

2. Personal (dacă ești în Timișoara) – luând legătura cu dr. Adrian Petre (organizatorul Retreat-ului) la tel. 0745.601.116. (prin apel telefonic, nu mesaj text!)

Pentru mai multe informații, taxă de participare și alte detaliisună (nu trimite mesaj text!) la nr. de tel. 0745.601.116 (dr. Adrian Petre)

*** Un altfel de Retreat de Sănătate – concept unic, creat de Dr. Adrian Petre (Medic specialist Medicină Generală & Medicină Holistică), în urma celor 20 de ani de experienţă din Medicină şi turism recreativ şi de vindecare ***

*** Cea mai bună combinaţie de terapii şi activităţi, în locuri “mai mult ca perfecte”, cu cei mai buni profesionişti în domeniu! ***

Comments are closed.