“Wellness Workshops” – în Sibiu

Universal Healing Arts – World Academy of Holistic Arts & Sciences – va organiza la început de Iulie 2017 în Sibiu o serie de cursuri şi workshop-uri pe câteva teme din Medicina Naturală.

Wellness Workshops

Vei avea acces pentru prima oară – în weekend-ul 1-2 Iulie – la informaţii autentice, reale, confirmate de experienţă şi de studii ştiinţifice numeroase, pe următoarele teme:

1. “DURERILE DE SPATE – CAUZE ŞI METODE EFICIENTE DE TRATAMENT” – o temă ct se poate de interesantă, utilă şi importantă pentru oricine trăieşte în mediul artificial de la oraş.

2. “SUMMER DETOX” – despre procesele de detoxifiere la toate nivelurile şi importanţa lor în vindecarea diverselor afecţiuni, şi în menţinerea unei stări de sănătate optime.

3. “SUPER-ALIMENTE” – Workshop pe tema tot mai de actualitate a “SuperFoods” – un subiect cat se poate de fascinant, extrem de important, de util şi de colorat!

4. “DESPRE ALIMENTAŢIA SĂNĂTOASĂ” – dincolo de mituri şi trenduri, dincolo de informaţii care crează confuzie, există dintotdeauna adevărul despre Alimentaţia Sănătoasă – despre care este de fapt hrana noastră naturală – ceea ce marii medici şi marii inţelepţi au ştiut, iar acum şi ştiinţa redescoperă, şi re-dovedeşte.

Workshop-urile vor fi susţinute de Dr. Adrian Petre (Timişoara) – care va prezenta din cunoştinţele şi experienţa sa de 20 de ani în Medicina Holistică: Acupunctură & Medicină Orientală, Fitoterapie (Medicina pe bază de Plante), Nutriţie, Iridologie, Homeopatie, etc.

Workshop-urile sunt deschise pentru publicul larg – fiecare din ele se va ţine sau nu în funcţie de numărul de persoane înscrise. De aceea, rezervă-ţi din timp locul la workshop-ul dorit!

Programarea evenimentelor pe zile se va anunţa în curând!

Pentru a te înscrie trebuie să completezi formularul aici:
https://goo.gl/forms/FVIwddrG0AKZ1v0q2

În cazul în care unul din cursuri sau workshop-uri se va anula, ordinea lor se poate modifica în decursul celor 3 zile.

TAXA DE PARTICIPARE:

DURERILE DE SPATE – 75 RON

SUMMER DETOX75 RON

SUPER-ALIMENTE 100 RON

DESPRE ALIMENTAŢIA SĂNĂTOASĂ – 100 RON

***

CUM TE POŢI ÎNSCRIE?

1. Achitând taxa de participare prin transfer bancar (sau ordin de plată) în contul “Universal Healing Arts”: RO44BTRLRONCRT0290124701 – la Banca Transilvania Timișoara – până cel târziu în data de 27 Iunie 2017. După ce ai efectuat plata te rugăm să trimiți o confirmare prin email la: contact@universalhealingarts.org

2. În Sibiu, ne poţi contacta la telefon: 0772.013.198 (Alina J.- persoană de contact pentru înscrieri) – te poţi înscrie şi poţi achita direct taxa pentru cursul/workshop-ul dorit.

Adu cu tine un prieten / o prietenă, şi vei beneficia de o reducere de 25% pentru fiecare persoană adusă!

Dacă te înscrii la mai multe workshop-uri vei beneficia de reducere de 25% pentru fiecare workshop extra!

Pentru mai multe informații şi înscrieri:

– 0745.601.116 (dr. Adrian Petre) – Timişoara

0772.013.198 (Alina J) – în Sibiu

Comments are closed.